HET INSTITUUT

Het instituut is gevestigd in Saint Gervais des Sablons in Normandië. Je bent welkom:

1 . Als student, docent of deelnemer aan één van de modules in de Life Intelligence Sciences die op Burton onderzocht en onderwezen worden. Er zijn groepsmodules en individuele modules die je allemaal op een bijzondere manier in verbinding brengen met gelijkgestemde zielen (die overigens zelden of nooit gelijke meningen hebben!) en met Life Intelligence. Je verblijf kan een paar pagen duren of zelfs een paar maanden.

Het Institute for Life Intelligence heeft twee takken:

2. Je kunt bij ons logeren, werken of studeren. Wil je bijvoorbeeld een boek schrijven of iets uitdenken? Dat kan vreselijk eenzaam werk zijn. Als je te gast bent op Burton zul je deel uitmaken van een gemeenschap mensen die op zoek zijn naar echtheid en verbinding. We leven samen maar laten elkaar vrij. Ook wanneer je geen boek schrijft of andere hemelbestormende plannen hebt, ben je welkom. Ook ‘gewoon’ als reiziger die op zoek is naar een pleisterplaats.

3. Op Burton kun je ook wonen en werken. Als je onze uitgangspunten onderschrijft en ons werk belangrijk vindt en wilt ondersteuen, wanneer je de wereld beter wilt achterlaten dan je haar gevonden hebt, dan kun je een appartement kopen of huren in de woon- en werkgemeenschap van Burton. Je wordt dan lid van de coöperatie.