LIFE INTELLIGENCE

Soms vergeet je wie je bent. Je staat onder de douche en voelt het water over je haar langs je armen stromen, je loopt langs de waddendijk tegen de wind in, je oren doen pijn van de kou, je ligt in een weiland, om je heen hoor je de koeien en de vogels, een tractor in de verte. Je kijkt naar de wolken.

De beste ideeën bedenk je niet. Die krijg je. Een melodie die ontstaat in je hoofd, een gevoel dat onaangekondigd opwelt, ontroering, het fiere besef gelukkig te zijn als onnoemelijk klein deeltje van het universum. Hoeveel je ook geleerd en gestudeerd hebt, hoeveel ervaring of onbevangenheid je ook hebt: eigenlijk weet je nooit waar je beste ideeeën en gevoelens vandaan komen. Dat is life intelligence.

Life intelligence is de inspiratie om tot iets te komen, het is de innerlijke noodzaak om anderen te helpen. Life Intelligence is de drang om iets te maken, de nieuwsgierigheid en de intuïtie, zoals vermoeden en ontdekken dat in het laatste staartkootje van een Armadillo een werkzame stof zit tegen reuma, je bewust zijn van de seizoenen en de maan.

Life intelligence is durven vertrouwen dat jij een uniek stukje van de puzzel van het leven in je hoofd en in je hart draagt. Een stukje waar we niet zonder kunnen.

Meer over Life Intelligence vind je met deze link.